Saturday, December 27, 2008

KAWAN2 YG KU SAYANGI


aku ade byk kawan2 yg ade byk kenangan bersama so di sini akuan ku list kan saper mereka dan ape pe'el mereka..dan mereka ini senantiasa ade dihati elise untuk selamanya.......


PAE: ORG NYER SFT lembut tapi mak ai...mulut gampang sgt....but he is the one who always be at my side whenever i am sad or happy tapi kam dia nie salah satu kawan yg taw semua masalah yg di hadapi tak taw la idup tanpa dia...walaupun x pernah di ungkai kan dgn kata2 she knws that i really love our friendship and semua salah silap dia diam jer........ sayang sgt kat minah gemuk nie hehehe .....

Jack: huyoooo minah singa nie ....walaupun dia sgt garang but kenyataan dia sgt baik dan mulia kadang2 x dpt terima peragai dier tapi nak wat cam ner kena paham dan kena redha dpt kawan singa cam dier..walaupun pernah kena hempap dgn botol coke tapi sejak iut makin erat persahatan kami...x pernah minta maaf ataS kejadian tu tapi he knows that i'm deeply sorry fot that...love u jack.... muahhhh

Sally : Tdi minah singa...ini minah baran....sally oh saly....well adik sally yg ku kenali sgt manja dan sgt kuat sentap...x leh tegur karang statement "jgn smpi ku hempuk muka ko"....mak takot...!!! heheehhe well sally nie sgt pndai simpan rahsia dan teman sepelacuran ku di kala malam...byk membantu selalu ade kalo nak citer masalah smpi ikut gi rawang jumpa org asli hehehehehe ini pun kawan dan sahabat sejati ku smpi bila2....GO go SALLY.....

Cici gemuk : cici oiii cici ..x dpt dinafikan kejelitaan yg dimiliki heheh tapi NAN ADO!!! DIA nie hati nya sgt mulia...susah nak cari kawan cam dia nie..kalo time susah dia lah banker....dia la kalo kadang tgh pilu2 nie dia dtg buat lawak ngan rambu merAH kejung dia tu sikit2 ubatkan kedukaan tu...well dgn bapok nie elise mmg respect..salah sorang kawan yg di hormati.... well cici keep up ur good work...love u tooo!!!!

ADEQ caRMEEN: dari dulu mmg adeq la kawan yg senang untuk di rapati..happy go lucky dan mmg cool org nyer...walaupun diri tu dah tua.... hheheheh tak taw la nak explain ape ttg adeq nie but dia soerang nyer byk membantu ....suka sebut perkataan "kalope"...dah jadi trade mark dia well kadang2 ingat jendol kat dahi dia tu tersenyum sorang2....dia nie mmg kelakar....anyqay adeq love u too....

Kent: dia first gayboy tua yg berpewatakan muda.....yg mmg rapat dgn elise.....semua aktiviti karoke box or skandal2 yg kenal semua bagiatw dia...dia nie mmg suka bab2 cam tu...maklumla sekepala....tah la dia nie skrg amat penting dlm life elise..coz dia nie lain dari yg lain....he is a very kewl and good friend..kadang suka laser dia..dia diam jer...kent kent....anyway i wont forget our friendship and hope our friendship will never ends...

Diana tinggi: ha minah nie minah blur.....kadang2 terbahak2 tgk gelagat minah sowang nie...
blur2 pun dlm keta pun jadikkkkkkk dosa...upgrade skrg..!!! heheheheh dia ngan kent sama la citer nyer nothing much much to say bout this minah blur but bila dia cuti terasa BOSAN KALO X CUKUP KORUM......dia kena ade coz dia penyeri ....ade masa leh dok tmpt ko lagik tgk SAbul EK heheheheeh ..muahhh!!!


Diana MATA: lupa plak pasal puki lobos nie....ha MINAH NIE MMG HAVOC....mmg best kawan ngan dier..mulut longkang,mulut puaka,mulut hanjing semua kasi kat dia anugerah tuhan....redha jerla...well dia nie havoc2 dia hati nyer lembut..and mudah tersentuh tgk kawan2 tgh merana....jgn saper kacau kawan2 dia ..kalo saper kacau nahas la dia mulut dia mesti x henti2 berckp kalah mulut bapok..tapi tgk dia pun dah cam bapok heheheh..x padan ngan pendek tapi tenaga mulut dia kalah tenaga laser....dia nie pun kalo kita ade masalAh kat dier gak la tmpt mengadu...idea dia byk DAn memberangsang kan....sayang sgt kat ko...TIKUS AKAN BINTIK...

Afiq: manja,kuat majok dan cute.....
dia panggil kita kakak.....well i hope u will suceed in whatever you do coz ur still young....and dont stop trying ok...

Yusri Malik: TL yg mulut haram....tapi dia byk gak la tolong walaupun kadang benda yg kita buat nie salah...paham tugas dia nie kadang2 di telan mati bapak di luah mati ibu..eh tol ker peribahasa tu..ahh tibai jer.....well we should give a clap to her..(her ker) coz did a great job nad keep up ur good work....dont stop helping us ok......


rasa nyer tu jerla kot setakat nie yg bermain di kepala...malas nak type byk2 call asyik masuk jer......anyway ELISE TAK RUGI DPT KAWAN2 CAM KORANG AND I AM HAPPY TO BE ONE OF UR FRIEND........MUAHHHHH HAPPY FRIENDSHIP DAY.....(WALAUPUN DAH LEPAS) HEHRHEHEH

8 comments:

  1. nok, TQ 4 appreciate our frenship..
    aku pun syg sgt2 kat ko.. w/pun ko penah buat aku mengeluar kan airmata bercerita ngan DEE.. kemakk kan ko...
    huhuhu...
    mengalir airmata nonok baca kisah ko neh...
    apa pun makin hari aku rasa persahabatan kita makin kukuh kan...
    LOVE U....

    ReplyDelete
  2. oit tikus! ko emo eah?
    gagagagagagaa....
    alalalalalala...takmo ar nagis....kite2 je yg ade....
    cayang kat elise jugak...cayang juge untuk semua...
    tapi semua cayunk aku kew?

    ooowhhhh~*pingsan!

    ReplyDelete