Friday, December 26, 2008

Aliff MCD



aliff oh alif....
cerita nya cam nie baru2 nie tekak nie teringin makan macd...bawa la krta my v i tu yg cantik tu gi drive thru...tup2 ade sowang mamat nie comel sgt...dia dok usha2 ...ape lagi kita pun kenyit la mata..tapi muka dia cam blur2....so kita pun berani kan diri panggil dier ajak kenal2...nama dia aliff umur 19 thn dari terannganu..ajak dia date mlm tu....hehehehe mlm tu lepas lik kerja bawa keta cam kat sepang circuit tu amik dia gi jejalan kat keramat...well he seems nice guys...byk yg elise taw pasal dia on that day...langsung x amik kesempatan....suka sakat sier..well dia suka tersenyum....bila tgk muka dia hati tertanya2...IS he the one???? smpi skrg hubungn kami amat rapat..semalam baru jumpa dia ....dia belanja makan kat setiawangsa tom yam...and dia ckp suh elise jaga dia and dia x de saper2 kat kl....well now dah genap sebulan perhubungan kami..dia request untuk panggil dia MUCUK and call me YANG ekekeke cam geli jer kan but tu la the fact.dia nie sgt2 manja....ska kena peluk time tido..yerla kita nie kadang2 rimas kalo panas ke ape..tapi untuk dia turutkan saje.Biarpun dah hampir 3 thn aku nie menjanda ..mmg aku bagi full attension kat dier..x kira penat ke ape kalo dia call suh amik dia lik kerja..sebab mmg aku sendiri x bagi dia jalan kaki coz takot kena rompak ke ape2...bahaya....aku ttp amik dia...dia nie mmg tahan perangai aku nie yg kuat majok...yerla...nak gak di pujuk but dia buat dek jer...heheheh aliff oh aliff...well dia leh masuk ngan semua kawan2 aku dan everyone said he's ok for me...dia pun agak caring gaK LA...dia x kisah kalo aku x make up...kadang bgn tido dgn wajah cam mak lampir rambut dah ngerbang2 dia ttp cium aku..heheheh dia nie mmg nakal..suka laha aku...well he got my heart now..i dont anything else to give.Just my love....well aliff i love u so much....hope that our relationship ends untill the end of time....MUAHHHH PLSSS tkae care of our relationship...i'm proud to be MRS ALIFF ARIFF...



TARIKH CLASH : 26/3/2009

PUNCA: PENCURI....CURI HP DAN LAPTOP......



SEKIAN!!!!

6 comments:

  1. aliff katenyER...
    i wish u all da best...
    h0pe elise jmpa 0rg yg b0le syG elise seadanye...

    ;)

    ReplyDelete
  2. pastikan his the one..
    jgn accident lagi..
    tapi tak fikir his too young??
    nak pindah ikut die atau die pindah ikut ko???
    fikirkan???

    ReplyDelete
  3. alamak..sekali hp n lptop kene curik la plak!!!

    ReplyDelete